Avauskuvion lisääminen

Kun olet asettanut salakoodin, voit lisätä avauskuvion. Kaspersky-sovelluksen lukituksenpoistokuvio on erilainen kuin kuvio, jonka olet mahdollisesti asettanut laitteen asetuksissa laitteen lukituksen avaamista varten.

Jos haluat lisätä lukituksenpoistokuvion Kaspersky-sovelluksen toimintoja varten,

1. Aseta salakoodi.
  2. Napauta Salakoodi on määritetty -ikkunassa Lisää lukituksenpoistokuvio.

Voit myös asettaa avauskuvion tai muokata sitä myöhemmin kohdassa Asetukset > Näytön lukitus.

3. Seuraa ohjatun kuvionasetustoiminnon ohjeita.

Huomioithan, että avauskuviossa voi olla 4-9 yhdistettyä pistettä.

Jos unohdat avauskuviosi, toimi seuraavasti:

1. Käytä salakoodia.
  2. Avaa Asetukset > Näytön lukitus.
  3. Napauta Lisää lukituksenpoistokuvio ja aseta uusi kuvio.